Kpop Kothak Misterius

** Ora Dhewe ing STORES LAIN **

Kothak kalebu barang ing ngisor iki:

UKURAN: 20 * 14 * 8cm

kalebu: 

  • Keychain 7pcs
  • Fotokopi transparan 4sets transparan
  • 2pcs meja nampilake kertu akrilik
  • 2 pcs lanyard
  • Kaset 2 pcs
  • Stiker 4sets
  • Kertu lomo 3sets
  • Tutup kertu 1pc

Entuk kabeh iki kanthi rega diskon lan FREE Pengiriman ing saindenging !! Simpenan winates kasedhiya ..

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items