Badge Dhewe

** Ora Rampung ing Stor **

  • Bahan Logam, Broch Pin Pin baja aluminium
  • 8 macem-macem Broch BTS Trendi, Kaca Ngisor Anti Karat, anti banyu, permukaan kanthi film protèktif.
  • Diameter: 5.8cm
  • Tekan 25-60 dina!

 

 

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items