Topi Baseball Dynamite Werna

Topi Baseball Dynamite Kanthi Shield Face Protective sing bisa dicopot

**Ora Rampung ING STORES **

ana $ 67.98 Saiki $ 33.99
** 50% GAMPIRAN ALIRAN GRATIS

Koleksi: Chino Cill Twill, Baseball Cap kanggo Aktivitas Ruangan njaba, Kanthi Perisai Pasuryan sing bisa Diganggu 8.11 Oz.

Digawe saka kain twino katun chino kanthi jahit saka high quality.

Tali snapeback sing bisa diatur bisa pas maksimum.

Ukuran topi(approx): kurungan sirah: 23 "-25.2"; ambane brim: 2.75 ".

Ukuran tameng pasuryan protèktif(approx): ambane: 15 ", dhuwur: 10.4".

Perisai pelindung ngarep bisa nutupi kabeh pasuryan lan mblokir bledug lan tetesan kanthi efektif.

Iki cocog kanggo nyandhang nalika hiking, mancing, mlaku utawa nindakake kegiatan ruangan liyane.

Gampang diinstal lan mbusak nganggo tombol.

Yen sampeyan ora butuh tameng pasuryan plastik, gulung kasebut banjur lebokake menyang tas sampeyan.

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items