Hoodie Zip Wanita Dinamit

Hoodie Zip Wanita Lengkap

** Ora KANGGO ING KISAH LAIN **

ana $ 139.98 Saiki $ 69.99
** 50% GAMPIRAN ALIRAN GRATIS

Koleksi: Polyester 94%, Spandex 6%, kanggo Wanita, Percetakan Serba Serbaguna

Wektu Produksi: 10-15 dina 19.97 Oz.

Poliester 94%, Spandex 6%. Printing pewarna-sublimasi, print kapital zip lengkap kanggo wanita.

Saben panel dipotong lan dijahit kanggo nggayuh grafis sing sampurna. Heavy metal pos sing abot, kanthong kanthong sing adhem.

Fitur tudung tali, lengen dawa, klambi tangan elastis lan tali pinggang. Ukuran: XS, S, M, L, XL, XXL.

Hitungake ukuran saka diagram pangukuran ing ngisor iki. Cuci mesin: adhem (maksimal 40 ℃ utawa 104 ℉); Non-klorin; Wesi nganggo tutup; Aja garing garing; Aja nggawe serem.

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items