Sepatu Dinamit

Sepatu Chunky Dinamit

Ana $ 139.98 Saiki Mung $ 69.99 ** 50% SALE GAMPIRAN SALAH **

Koleksi: Kain Mesh, Insole Foamed, Sepatu Olahraga Kanggo Men.

22.22 Oz. MD + RB outsole kanggo kekiatan lan kenyamanan gedhe.

• Triwanda lan basa digawe saka kain bolong, wujud lan poliester campuran kanggo lemes lemes.

• Jahitan mancing sing dihiasi nganggo lapisan kain sing ora dirajut lan lapisan tengah sing rampung.

• lapisan kerah lan lapisan lidah sing berprofil, wenehana kepenak.

• busa kerah, pita jahitan mburi lan tali sing ditenun nganggo tali.

• Sepatu sing tahan lama lan entheng cocog kanggo olahraga.

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items