Topeng Tutuk Dinamit

Topeng Tutuk Dinamit

Tutup Lembu Kain Custom

Koleksi: Kain sing ramah kulit, batin katun, alus lan ambegan 6.00 Oz.

Size: S, M, L, Siji Ukuran.

Lumahing poliester 100% lan batin katun.

Bahan sing ora kepenak ora bisa disapu maneh, nyedhiyakake lemes. Sampurna kanggo nggunakake saben dina utawa kegiatan ruangan, modis lan angel diudani.

Nglindhungi saka bledug, serbuk sari, kadhemen, smog, udhara kendharaan lan udhara wedhi.

Earloop elastis. Tutupake rai saka irung menyang dagu.

Wenehi pas sing aman lan kepenak kanggo umume wong. Ayo karo tutup bledug siji.

Filter topeng ora kalebu .Bungkus bledug iki dudu topeng kelas medis.

Catetan: Sampeyan bisa masang filter topeng ing sadawane bukaan ing topeng banjur gunakake. Care: cuci tangan luwih disenengi, cuci mesin ora disaranake.

Mangga cuci sadurunge nggunakake topeng dhisik lan sawise nggunakake.

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items