100% T-shirt katun BigBang

** Ora Dhewe ing STORES LAIN **

  • 4.5 Oz 100% Cotton Preshrunk Ring Spun Jersey Knit kanggo kenyamanan sing nyenengake 
  • Ganda kalung tanpa garis lancar 2cm - bakal tetep wujud.
  • Ketuk lan pundhak sing kepepet kanggo kenyamanan lan gaya.
  • Lengan lengan lan ngisor didandani pindho kanggo kekuatan lan daya tahan.
  • Separuh-giliran kanggo ngrampungake kanthi rapi.
  • FREE Pengiriman Sedunia !!

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items