Privasi mbalekaken

Thanks kanggo blanja ing The Kdom!

Amarga tingkat kepuasan pelanggan sing larang banget lan 5-bintang, kita ora entuk ngasilake bali, mbalekaken, utawa ijol-ijolan produk.

In PALING Kasus, Kabeh SALES Rampung

Pitakonan Paling Sering: Napa sampeyan ora ngidini mbalekaken, ngasilake, utawa ijol-ijolan?

Alesan kenapa kita ora ngidini mbalekaken lan ngasilake amarga barang-barang kita winates banget lan disesuaikan khusus kanggo sampeyan. Yen customer mutusake pengin menehi item, ora bakal bisa dicithak lan mulane dadi sampah lengkap. Siji faktor sing dijupuk yaiku yaiku asring wong nggawe tumbas kanthi online liwat dorongan. Asring, dheweke nesu sawise sawetara jam kanggo tuku lan banjur hubungi bakul kanggo mbalekno amarga dheweke mikir babagan iki. Kita ngerteni iki minangka prilaku konsumen sing umum lan mulane kita mutusake manawa kanggo kapentingan paling apik kanggo ngilangi kabijakan pembayaran balik awal sing sadurunge wis ana.

Aku ora pengin sampeyan mikir babagan iki. Minangka tim, kita bakal nindakake usaha sing sithik kanggo nggawe 100% manawa kita wis nindakake kabeh sing bisa kanggo gawe marem sampeyan minangka pelanggan karo barang dagangan anyar sampeyan.

Priksa manawa sampeyan wis ngladeni item, ukuran, lan warna sing bener. Sampeyan priksa manawa maca pangukuran sing bisa ditrapake. Yen ana masalah apa wae lan yen sampeyan butuh pitulung, mangga hubungi kita sanalika lan kita bakal enggal bali maneh.

EKSPESEN:

Sepatu:

Ing acara sing arang banget pelanggan ora seneng karo sepatune, kita bakal ngolah tukaran gratis sepisan kanggo pelanggan.

Pembayaran maneh ora bakal ditanggepi kanggo regejegan ukuran, mung ijol-ijolan diidini.

Ijol-ijolan gratis mung bakal diijinake saben order sepatu. Sembarang biaya sing gegandhengan karo ijol-ijolan kepungkur ijol-ijolan gratis sing pertama kudu ditanggung dening pelanggan.

Supaya ijol-ijolan gratis bisa diproses, para pelanggan kudu menehi informasi ing ngisor iki:

  • sebutno sepatu kasebut ora pas (yaiku cilik, gedhe banget, sempit)
  • ukuran anyar sing dijaluk pelanggan
  • jeneng lan nomer pesenan pelanggan

Sampeyan ora wajib mulihake sepatu asli kanggo njaluk ijol-ijolan gratis miturut kabijakan iki.

Kanggo nyuda risiko masalah ukuran, kita nyedhiyakake tabel ukuran ing kaca spesifikasi produk kita sepatu kanvas, sapatu suede, sneaker, êngg, gaya toms, flip flops.

Panjaluk ijol ukuran sing beda karo luwih saka 2 ukuran saka ukuran asli bakal dianggep minangka kesalahan masukan pelanggan lan ora bakal cocog karo ijol-ijolan.

Klambi:

Sembarang pratelan babagan barang sing wis dicithak / rusak / cacat kudu diajukake sajrone 30 dina sawise produk wis ditampa. Kanggo paket sing ilang transit, kabeh tuntutan kudu dikirim ora luwih saka 30 dina sawise kira-kira tanggal pangiriman. Pratelan sing dianggep salah amarga kita dibayar.

Yen sampeyan ndeleng masalah babagan produk utawa apa wae sing ana ing pesenan, kirim email ing support@thekdom.com

Alamat bali disetel miturut standar kanggo pabrik kita. Yen nampa kiriman bali, kabar email otomatis bakal dikirim menyang sampeyan. Wangsul sing ora dituntut njaluk sumbangan sawise 30 dina. Yen pabrik ora digunakake minangka alamat bali, sampeyan bakal tanggung jawab kanggo kiriman sing sampeyan tampa bali.

SEBARU UNTUK PULANGAN:

Alamat Salah Yen sampeyan menehi alamat sing dianggep ora cukup dening kurir, kiriman kasebut bakal bali menyang fasilitas kita. Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo biaya mbayar maneh yen kita wis konfirmasi alamat sing dianyari karo sampeyan.

Ora dituntut - Kapal sing ora dituntut bali menyang fasilitas kita lan sampeyan bakal tanggung jawab kanggo biaya mbayar maneh.

Wangsul dening Pelanggan - Paling apik sampeyan ngubungi sampeyan sadurunge ngasilake produk. Kita ora mbalekaken pesenan kanggo getunane para panuku.

pembayaran maneh

Sawise nampa barang, bakal mriksa lan menehi kabar yen wis nampa bali

barang. Kita bakal langsung menehi kabar babagan status mbalekaken sawise mriksa item.

Yen bali wis disetujoni, kita bakal miwiti mbalekaken menyang kertu kredit (utawa cara pembayaran asli).

Sampeyan bakal nampa kredit sajrone sawetara dina, gumantung karo kabijakan pengeluar kertu.

Panyabahan pungkasan utawa ilang (yen ana)

Yen durung nampa dhuwit, cek maneh akun bank maneh.

Banjur hubungi perusahaan kartu kredit sampeyan, bisa uga ditindakake sawisé pengembalian dana dikirim kanthi resmi.

Sabanjure hubungi bank sampeyan. Asring sawetara proses pangolahan sadurunge mbalekaken dikirim.

Yen sampeyan wis ngrampungake kabeh iki lan sampeyan isih durung nampa pembayaran maneh, mangga hubungi kita

Shipping

Sampeyan bakal tanggung jawab mbayar biaya pengiriman dhewe kanggo mulihake barang sampeyan. Biaya pengiriman ora bisa dibatalake.

Yen sampeyan nampa bathi, biaya pengiriman bakal bali saka mbalekaken.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan cara mbalekake item sampeyan, hubungi kita

Mangga, Aja ragu-ragu hubungi kita Yen ana masalah apa wae utawa yen mbutuhake pitulung.