KATANGAN TELEFON

Kdom kasus telpon dirancang lan dicithak ing omah kanthi nggunakake teknologi seni supaya bisa dicithak premium. Saiki kita nawakake kasus kanggo telpon ing ngisor iki:

  • iPhone 5 / 5s
  • iPhone 6 / 6s
  • iPhone 6 Plus / 6s Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S6
  • Edge Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S7
  • Edge Samsung Galaxy S7
  • Samsung Note 4
  • Samsung Note 5
  • Samsung Note 7

INFORMASI PRODUK:
Kasus plastik nggilap siji-potongan kanthi profil super langsing.
Tetep, tahan dampak, lan akses gampang kanggo kabeh port / kontrol.