FAQ

PELAKSANA KDOM DENGAN MEREKTOR GRATIS lan ARTISAN JEWELRY ING ORDER UNTUK NAMPI PROSES paling apik lan EKONOMI GOLONGAN KANGGO UNIQUE.

Tujuane sampeyan yaiku nawakake pilihan pangiriman sing paling apik, ora ana sing manggon. Saben dina, kita ngirim menyang atusan pelanggan ing saindenging jagad, njamin kita nyedhiyakake tanggapan sing paling dhuwur kanggo sampeyan kabeh.

Saiki, kita nawakake Gratis Pengiriman Gratis on bridge barang-barang ing toko kita.

P: Barang-barang Kiriman Saka Sampeyan?

Sembarang produk kayata sepatu, tas, dikirim saka Asia. Sanajan produk kita asale saka Asia, kualitase luar biasa, wektu kiriman kita kompetitif lan rega ora bisa digayuh.

Kabeh produk liyane kayata sandhangan dicithak (t-shirt, sweater, hoodies, case phone, lsp) dikirim langsung saka supplier kita ing Amerika Serikat.

Barang sing dicithak khusus kita dikirim DHL!

P: Apa Anggaran Pangiriman On Pesenan Kula?

Produk Utama (Kaos, Celana, Hoodies, Jaket, Topi, Topeng Mulut, ransel, Kalung, Gelang, Gelang, Barang Telepon)

Wektu Produksi: 2-4 Dina

Anggaran Wektu Pangiriman AS, UK, CA, AUS: 12-25 Dina (EMS Kanthi nelusuri tujuan)

Pesenan produk utama AS, UK, CA, AUS sing durung teka ing sajrone 60 dina pangolahan pesenan bisa entuk ganti rugi utawa mbayar ganti rugi gratis.

Perkiraan Wektu Pengiriman Internasional: Minggu Minggu (Ora Kalebu Nelusuri Tujuan Akhir)

Pesenan internasional sing durung teka ing sajrone 60 dina pangolahan order layak mbayar ulang utawa mbayar ragad gratis.

Tutup Bantal

Wektu Produksi: 2-4 Dina

Perkiraan Wektu Pangiriman: 10-14 dina (DHL Kanthi nelusuri tujuan)

Sembarang pesenan bantal sing durung teka ing sajrone 45 dina pangolahan order layak kanggo mbalekaken utawa mbayar ulang.

Kain Tote Kain

Wektu Produksi: 2-4 Dina

Perkiraan Wektu Pangiriman: 10-14 Dina (DHL Kanthi nelusuri tujuan)

Sembarang pesenan tote telaan sing durung teka ing sajrone 45 dina kanggo ngolah pesenan layak kanggo mbalekaken utawa mbayar ulang.

Kaos kaki

Wektu Produksi: 2-4 Dina

Anggaran Wektu Pangiriman AS, UK, CA, AUS: 10-25 Dina (EMS Kanthi nelusuri tujuan)

Pesenan kaos kaki kapal AS, Inggris, CA, AUS sing durung teka ing sajrone 45 dina pangolahan pesenan bisa entuk ganti rugi utawa mbayar ragad gratis.

Perkiraan Wektu Pengiriman Internasional: 2-4 Minggu (Ora Kalebu Nelusuri Tujuan Akhir)

Perintah sock kru internasional sing durung teka ing sajrone 60 dina pangolahan order layak kanggo mbalekaken utawa mbayar ragad gratis.

Kantong Kulit lan Tas

Wektu Produksi: 4-6 Dina

Perkiraan Wektu Pangiriman: 10-14 Dina (DHL Kanthi nelusuri tujuan)

Sembarang pesenan tas sing durung teka ing sajrone 45 dina pangolahan order layak kanggo mbalekaken utawa mbayar ulang gratis.

Tas Pundhak Canvas

Wektu Produksi: 5-7 Dina

Perkiraan Wektu Pangiriman: 10-14 Dina (DHL Kanthi nelusuri tujuan)

Sembarang pesenan tas sing durung teka ing sajrone 45 dina pangolahan order layak kanggo mbalekaken utawa mbayar ulang gratis.

Sepatu Canvas

Wektu Produksi: 5-7 Dina

Perkiraan Wektu Pangiriman: 10-14 Dina (DHL Kanthi nelusuri tujuan)

Sembarang pesenan sepatu sing durung teka ing sajrone 45 dina pangolahan order layak kanggo mbalekaken utawa mbayar ragad gratis.

P: Nalika Aku Nampa Informasi Nelusuri On Pesenan (s)?

Nomer pelacak bakal kasedhiya ing pigura wektu sing ditemtokake ing ngisor iki lan bakal dikirim kanthi otomatis menyang para pelanggan liwat email sing diwenehake miturut pesenan.

Tutup Bantal: 5-7 dina sawise pangolahan pesenan.

Kain Tote Kain: 5-7 dina sawise pangolahan pesenan.

Kaos kaki Crew: 5-7 dina sawise pangolahan pesenan.

Tas Tote Kulit: 7-10 dina sawise pangolahan pesenan.

Pinggang Bahu: 7-10 dina sawise pangolahan pesenan.

Tas tas Payon: 7-10 dina sawise pangolahan pesenan.

Sepatu Canvas: 7-10 dina sawise pangolahan pesenan.

Liyane: 5-7 dina sawise pangolahan order.

P: Napa data Nelusuri Nuduhake Ing Nelusuri Kula?

Kanggo pesenan AS, nomer pelacak bisa uga nganti 7 dina sawise pesenan diproses kanggo nelusuri data sing dituduhake. Priksa manawa sampeyan nggunakake nomer pelacakan sing bener lan bisa dilacak thekdom.com/pages/track-your-order

Kanggo nomer pelacakan pesenan internasional, bisa nganti 10 dina sawise pesenan diproses kanggo nelusuri data sing dituduhake. Priksa manawa sampeyan nggunakake nomer pelacakan sing bener lan bisa dilacak thekdom.com/pages/track-your-order. Sampeyan kudu menehi saran, pesenan internasional ora bisa dibalekake sawise dikirim lan ora nuduhake data pangiriman tujuan.

P: Aku Ngganti / Mbatalake Orde, Kepiye Mengkono?

Kita nggarap penjualan ALL minangka kabijakan pungkasan. Iki tegese sampeyan ora bisa mbatalake, bali, utawa nampa mbalekaken pesenan kajaba ana kesalahan ing pungkasan kita.

Sampeyan bisa maca liyane babagan kabijakan pembayaran maneh kene.

P: Aku Ora Seneng Karo Ukuran Sepatu lan Cocokake. Apa Aku Kudu Nindakake?

Ing acara sing arang banget pelanggan ora seneng karo sepatune, kita bakal ngolah tukaran gratis sepisan kanggo pelanggan.

Pembayaran maneh ora bakal ditanggepi kanggo regejegan ukuran, mung ijol-ijolan diidini.

Ijol-ijolan gratis mung bakal diijinake saben order sepatu. Sembarang biaya sing gegandhengan karo ijol-ijolan kepungkur ijol-ijolan gratis sing pertama kudu ditanggung dening pelanggan.

Supaya ijol-ijolan gratis bisa diproses, para pelanggan kudu menehi informasi ing ngisor iki:

  • sebutno sepatu kasebut ora pas (yaiku cilik, gedhe banget, sempit)
  • ukuran anyar sing dijaluk pelanggan
  • jeneng lan nomer pesenan pelanggan

Sampeyan ora wajib mulihake sepatu asli kanggo njaluk ijol-ijolan gratis miturut kabijakan iki.

Kanggo nyuda risiko masalah ukuran, kita nyedhiyakake tabel ukuran ing kaca spesifikasi produk kita sepatu kanvas, sapatu suede.

Panjaluk ijol ukuran sing beda karo luwih saka 2 ukuran saka ukuran asli bakal dianggep minangka kesalahan masukan pelanggan lan ora bakal cocog karo ijol-ijolan.

P: Sebutake Alamat Kula Ora Ditemokake

A: Kita ngirim nggunakake Kantor Pos Amerika Serikat. Yen sampeyan duwe kothak PO lan ora ngirim surat ing alamat fisik, sampeyan kudu nggunakake kothak PO. Verifikasi kasebut bisa angel kanggo singkatan tartamtu uga. USPS.com "golek kode pos" bisa mbantu sampeyan nemokake singkatan khusus lan carane USPS bakal verifikasi alamat sampeyan.

P: Aku Ora Ngerti Chart Sizing Kaos sampeyan.

A: Yen sampeyan nggawe klambi rata sing saiki wis kepenak lan ngukur ing sisih ngisor lengen klambi, sampeyan kudu nemokake soko sing cedhak banget karo bagan sing bakal bisa digunakake. Elinga, pangukuran ing grafik kasebut minangka kanggo klambi, dudu wong sing dimaksud kanggo nyandhang.

P: Kepiye Aku Mbalik utawa Ngganti Kaos?

A: Mangga Kirimi kita ing support@thekdom.com lan kabari apa masalah kasebut! Kita bakal nggarap sampeyan kanggo mbenerake masalah kasebut. Elinga, iki minangka klambi khusus sing dicithak, digawe supaya pesenan. Sawise dicithak, kita ora bisa nyithak utawa menehi stok maneh. Dadi, kita bakal nyoba ngupayakake babagan supaya njamin sampeyan wareg karo sing tuku!

Yen mbalekaken ditemtokake manawa bakal dijamin, kita bakal ngolah mbalekaken rega regane asli. Bayaran balik biasane njupuk 1-3 dina kerja kanggo diproses yen wis nerbitake. Yen sampeyan pengin nggawe ijol-ijolan, priksa manawa kalebu informasi pembayaran kanggo ngirim bali.

Q: Ana Rencana Luwih Apik ing Desain Kaos Kula.

A: Sawetara klambi wis dirawat sadurunge dicetak. Aja kuwatir, bakal ilang nalika wisuh klambi.

P: Sampeyan Nggawe Kesalahan Ing Urutan Kula.

A: Nyuwun pangapunten. Ora asring asring, nanging ora ana sing sampurna. Email support@thekdom.com lan kita bakal makarya kanthi bener. Asring, iki mung mbutuhake sampeyan ngirim gambar kesalahan sing ditindakake supaya kita bisa) verifikasi klaim lan b) nelpon sampeyan mbenerake.

P: Aku dhawuh 2+ barang, nanging mung nampa ... ana pesenan endi?

Kita duwe macem-macem produk sing ora kasedhiya ing omah. Dadi, yen sampeyan ngirim pirang-pirang barang sekaligus, bisa dikirim kanthi kapisah supaya bisa luwih cepet. Sampeyan bisa uga nampa siji item sadurunge sabanjure, aja lali gupuh yen ora nampa kabeh barang sekaligus, elinga yen lagi mlaku!


P: Kepiye Aku ngerti Situs web Iki Aman?

  • Kita dijamin dening Shopify, platform E-Commerce sing kondhang. Kajaba iku, kita njamin KESELAMATAN SAELI & KESELAMATAN Pembayaran diproses liwat Shopify liwat perusahaan kertu utama sing ditampilake ing gambar ing ngisor iki. Kita ora entuk akses menyang informasi babagan sampeyan utawa kertu.