Babagan awake dhewe

BRIGHT, COLORFUL, HAPPY & CUTE.

Karakteristik kasebut yaiku apa sing nerangake sifat toko online kita, The Kdom.

We nawakake Kpop Fashion sing nganggo brahala dhewe.

Kita pengin nggawa dheweke cedhak sampeyan! Ana ing Kdom sing kita lakokake sampeyan toko sing kapenuhan ayu K-POP Fashion Clothing Apparel & Accessories, saka kaos kanggo hoodies to topi .... kita kabeh kene kanggo sampeyan!

Kdom is a store where customers can shop for the latest fashion of their favorite idols. We are very social and active on our online Facebook & Instagram page where we try our best to showcase all of our latest and newest hot items!

We strive to bring you best apparel & items at affordable prices that will make you come back for more. We are confident in our 100% Layanan Dijamin!

Kita rumangsa kudu mbangun hubungan sing kuwat lan dipercaya karo para pelanggan lan iki sebabe kita duwe tim dhukungan sing kerja keras kanggo nyukupi kabeh kabutuhan lan pitakon.

Kita bangga nyediakake Cepet Pangiriman kanggo barang-barang. Kita nyoba supaya kabeh supaya bisa diproses lan dikirim kanthi cepet.

Kita kerja keras kanggo mesthekake yen ora ana masalah apa wae karo pesenan pelanggan.

Kdom wis nggawe bisnis ing web wiwit wulan Juni 2016 lan kita durung nate ngalami keluhan utawa kabutuhan ngasilake.

Feel closer to your K-POP idols with us, The Kdom - Your K-POP Shopping Mall.

Media Sosial Kdom

email: 
support@thekdom.com
Facebook: https://www.facebook.com/thekdom/
Twitter: https://twitter.com/thekdom/ 
Instagram: https://www.instagram.com/thekdom/
Pinterest: https://www.pinterest.com/thekdom/

  • Tim dhukungan kita dilatih kanthi tliti banget lan menehi motivasi kanggo njaluk kabeh pitakonan pelanggan sanalika bisa
  • Tetep dianyari karo The Kdom ing akun media sosial kita ing ndhuwur.