Babagan awake dhewe

CERAH, WARNA, GEMBIRA & LELET.

Karakteristik kasebut yaiku apa sing nerangake sifat toko online kita, The Kdom.

We nawakake Kpop Fashion sing nganggo brahala dhewe.

Kita pengin nggawa dheweke cedhak sampeyan! Ana ing Kdom sing kita lakokake sampeyan toko sing kapenuhan ayu Pakaian & Aksesoris Busana K-POP, saka kaos kanggo hoodies to topi .... kita kabeh kene kanggo sampeyan!

Kdom minangka toko ing endi para pelanggan bisa blanja kanggo mode idola favorit sing paling anyar. Kita sosial banget lan aktif ing kaca Facebook & Instagram online, ing endi kita nyoba kanggo nampilake kabeh barang paling anyar lan paling anyar!

Kita ngupayakake nggawa pakaian & barang paling apik kanthi rega sing terjangkau sing bakal ngasilake luwih akeh. Kita manteb ing ati ing 100% Layanan Dijamin!

Kita rumangsa kudu mbangun hubungan sing kuwat lan dipercaya karo para pelanggan lan iki sebabe kita duwe tim dhukungan sing kerja keras kanggo nyukupi kabeh kabutuhan lan pitakon.

Kita bangga nyediakake Cepet Pangiriman kanggo barang-barang. Kita nyoba supaya kabeh supaya bisa diproses lan dikirim kanthi cepet.

Kita kerja keras kanggo mesthekake yen ora ana masalah apa wae karo pesenan pelanggan.

Kdom wis nggawe bisnis ing web wiwit wulan Juni 2016 lan kita durung nate ngalami keluhan utawa kabutuhan ngasilake.

Rasakake nyedhaki brahala K-POP karo kita, The Kdom - Pusat Perbelanjaan K-POP Sampeyan.

Media Sosial Kdom

email: 
support@thekdom.com
Facebook: https://www.facebook.com/thekdom/
Twitter: https://twitter.com/thekdom/ 
Instagram: https://www.instagram.com/thekdom/
Pinterest: https://www.pinterest.com/thekdom/

  • Tim dhukungan kita dilatih kanthi tliti banget lan menehi motivasi kanggo njaluk kabeh pitakonan pelanggan sanalika bisa
  • Tetep dianyari karo The Kdom ing akun media sosial kita ing ndhuwur.