Babagan awake dhewe

CAMPUR, WARNA, NGANTI & CUTE.

Karakteristik kasebut yaiku apa sing nerangake sifat toko online kita, The Kdom.

We nawakake Kpop Fashion sing nganggo brahala dhewe.

Kita pengin nggawa dheweke cedhak sampeyan! Ana ing Kdom sing kita lakokake sampeyan toko sing kapenuhan ayu K-POP Busana & Aksesoris Pakaian K-POP, saka kaos kanggo hoodies to topi .... kita kabeh kene kanggo sampeyan!

Kdom yaiku toko sing bisa didol para pelanggan kanggo nggolek fashion brahala sing paling anyar. Kita banget sosial lan aktif ing kaca Facebook & Instagram online ing ngendi kita nyoba paling apik kanggo nampilake kabeh barang paling anyar lan paling anyar!

Kita usaha nggawa sandhangan & barang sing paling apik kanthi rega terjangkau sing bakal ngasilake sampeyan luwih akeh. Kita manteb ing ati 100% Layanan Dijamin!

Kita rumangsa kudu mbangun hubungan sing kuwat lan dipercaya karo para pelanggan lan iki sebabe kita duwe tim dhukungan sing kerja keras kanggo nyukupi kabeh kabutuhan lan pitakon.

Kita bangga nyediakake Cepet Pangiriman kanggo barang-barang. Kita nyoba supaya kabeh supaya bisa diproses lan dikirim kanthi cepet.

Kita kerja keras kanggo mesthekake yen ora ana masalah apa wae karo pesenan pelanggan.

Kdom wis nggawe bisnis ing web wiwit wulan Juni 2016 lan kita durung nate ngalami keluhan utawa kabutuhan ngasilake.

Rasa cedhak karo brahala K-POP karo kita, The Kdom - Pusat Kréta Blanja K-POP.

Media Sosial Kdom

email:
support@thekdom.com
Facebook: https://www.facebook.com/thekdom/
Twitter: https://twitter.com/thekdom/
Instagram: https://www.instagram.com/thekdom/
Pinterest: https://www.pinterest.com/thekdom/

  • Tim dhukungan kita dilatih kanthi tliti banget lan menehi motivasi kanggo njaluk kabeh pitakonan pelanggan sanalika bisa
  • Tetep dianyari karo The Kdom ing akun media sosial kita ing ndhuwur.