Watch Kulit SEVENTEEN

ana $ 49.99 Saiki $ 24.99
** 50% GAMPIRAN ALIRAN GRATIS

  • 3.95 Oz. Diameter (pasuryan nonton): 1.57 ". Lebar (jam tangan): 0.79" Kekandelan (nonton): 0.24 ". Length (wutuh): 9.44"
  • Dirancang kanggo wanita modis, apik gayane lan pribadi.
  • Kahanan tahan karat, polesan ing ngarep, dilapisi emas.
  • Perawatan nggambar logam kanggo sisih & ngisor jam tangan.
  • Pangilon jam tangan digawe saka kaca super tahan.
  • Nolak banyu nganti 30 meter.
  • Pita kulit kanthi tutup gesper.
  • Cocog ing sembarang kesempatan lan terkenal kanggo koleksi.

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items