Logo BIG BANG Anyar Watch

** TINDAK GAMPANG DI STORES **

Tipe: Kasus Logam, Kaca Terbatas, Band Kulit

  • 2.65 Oz. Diameter (rai pasuryan): 1.5 ". Cocokake bangkekan paling saka sekitar 6.5" nganti 8 ".
  • Dirancang kanggo pria & wanita mode, apik gayane lan dipersonalisasi.
  • Digawe dening TheKdom
  • Kahanan tahan karat, polesan ing ngarep, dilapisi emas.
  • Perawatan nggambar logam kanggo sisih & ngisor jam tangan.
  • Pangilon jam tangan digawe saka kaca super tahan.
  • Nolak banyu nganti 30 meter.
  • Pola buaya ireng jam tangan kulit asli.
  • Cocog ing sembarang kesempatan lan terkenal kanggo koleksi.
  • FREE Nyambungake Worldwide

    Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

    Njaluk ing Google Play

    Related Items