KOLEKSI WINDUNG KULIT BTS BT21

   ** Ora Rampung ing Stor **

Jenis: 100% kanvas, inks arsival UV, 12 "(L) x 12" (H), Percetakan sisih

  • Digawe dening TheKdom 
  • 11.29 Oz. Kanvas katun ultrasonik kanthi kualitas apik, tenunan 360 gsm.
  • Inks UV arch tahan tahan, cetakan kanvas entheng tahan dawa.
  • Lapisan protèktif, nolak kanggo ngeruk lan tumpahan.
  • Bingkai kayu ing jero, dibungkus karo kanvas ing njaba.
  • Berter ing 12 "(L) x 12" (H), percetakan sisih siji.
  • Non-anti banyu.
  • seneng FREE Pengiriman Sedunia !!

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items