Kaos Kaos BTS

** Ora Rampung ing Stor **

$ 87.52 Saiki Mung $ 32.99

  • Katun Campuran lan Bahan Polyester.
  • Ganda kalung tanpa garis lancar 2cm - bakal tetep wujud.
  • Werna abang lan Kuning, O-Neck, Loose, Kasual.
  • Telung Lengan Triwulan lan hem ngisor dijahit dobel kanggo kekuatan lan daya tahan.
  • Separuh-giliran kanggo ngrampungake kanthi rapi.
  • FREE Pengiriman Sedunia Saiki!
Length 70CM   
Dada 124CM 
Lengan Lengan 39CM 
 

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items