Kaos Bangtan Laki-laki T-Shirt INI

** Ora Rampung ing Stor **

  • 4.5 Oz 100% Cotton Preshrunk Ring Spun Jersey Knit kanggo kenyamanan sing nyenengake (sawetara warna bisa ngemot poliester).
  • Ganda kalung tanpa garis lancar 2cm - bakal tetep wujud.
  • Ketuk lan pundhak sing kepepet kanggo kenyamanan lan gaya.
  • Lengan lengan lan ngisor didandani pindho kanggo kekuatan lan daya tahan.
  • Separuh-giliran kanggo ngrampungake kanthi rapi.
  • Ukuran: S, M, L, XL, XXL. Mangga ukurane ukuran saka grafik pangukuran ing ngisor iki.
  • Dijamin aman:
    SHOPIFY SECURED | VISA | MASTERCARD

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items