K-Pop Kabeh Day K-Drama All Night Tshirt

** Ora Dhewe ing STORES LAIN **

Ora ana sing luwih apik tinimbang katun T-Shirt katun sing digawe khusus saka KPOP. Kaos T-shirt digawe ing omah ing fasilitas seni seni.

  • Pilih varian favorit lan klik "Tuku SAIKI!" lan nerusake checkout.
  • seneng FREE PENGHAMPIRAN WORLDWIDE ...
  • Tiba ing 10-14 Dina !!!
  • Gesang sampeyan KPOP fashion dina iki!

Bagéyan angka:

Size Lantai Dada (cm) Length Body (cm) Pinggang Cross (cm) Lengan Panjang (cm)
S 46 66 43 18
M 48 68 44 20
L 50 70 45 20
XL 53 72 46 21
XXL 56 74 48 21
XXXL 58 76 50 22

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items