Kaos Kaos Logo Samudra

ana $ 35.90 Saiki $ 17.95
** 50% NAMPI SALE TARI ING DIRI LAGI **

    • Digawe saka campuran kain premium kanggo kinerja kelembapan lembab sing ditingkatake.
    • Fitur komprèsi lengkungan dinamis ndhuwur lan ngisor kanggo dhukungan lan kenyamanan sing luar biasa.
    • Cetakan bermutu kanthi kualitas apik supaya bisa tahan warna lan tahan tahan lama.
    • Bahan: 62% Polyester / 32% Katun / 4% karet / 1% Spandex / 1% Nylon

    Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

    Njaluk ing Google Play

    Related Items