Tentara Sneaker Putih

** Ora Dhewe ing STORES LAIN **

Jenis: Kain Mesh, Insole Foamed, Sepatu Olahraga Kanggo Wanita

    • 21.16 Oz. MD + RB outslie kanggo kekiatan lan kenyamanan sing apik.
    • Basa lan basa digawe saka kain bolong, wujud lan poliester campuran kanggo lemes lemes.
    • Jahitan mancing sing dihiasi nganggo lapisan kain sing ora dirajut lan sawijine tengah wis rampung.
    • Lapisan kolar lan lidah sing nganggo rongga, nyedhiyakake panglipur maksimal.
    • Busa kerah, pita lapisan mburi lan tali saka ditenun maneh.
    • Sepatu tahan lama lan entheng cocog kanggo olahraga.

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items