KANGGO BTS TATA

 

Produk berkualitas tinggi Digawe dening TheKdom !!

Digawe supaya produk. BT21 minangka proyek pertama Kreator LINE FRIENDS. IP anyar digawe kanthi kolaborasi LINE FRIENDS lan BTS. Sacara sederhana, karakter kasebut digawe dening BTS. Saka papan sing adoh banget, TATA mesthi kepengin weruh kabeh perkara ing jagad iki. Sajrone lelungan karo VAN, dheweke ora sengaja tiba ing Bumi. Ing kana TATA nggawe keputusan dadi superstar lan ketemu karo 6 anggota sing paling apik: RJ, CHIMMY, COOKY, MANG, SHOOKY, KOYA. Iki minangka wiwitan UNIVERSTAR BT21 mbesuk ..

SAIZ: 30 x 40 cm lan 45 x 55 cm

 

** CATETAN: Kita FREE Pangiriman ing produk kita, Ngati-ati of liyane situs nyatakake adol ing rega murah lan sampeyan bakal mbayar rega pengiriman kanthi produk berkualitas murah.

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items