Dompet Tangan EXO

** TINDAK GAMPANG DI STORES **

Jinis: Mikrofiber kelas dhuwur, 12 Slot kertu kredit,


  • 5.50 Oz. Dirancang kanggo wanita lan wanita modis, apik gayane lan pribadi.
  • Digawe saka mircrofiber kelas dhuwur, telung bagean lipatan.
  • Total 12 slot kertu, 1 kanthong ritsleting, 4 nampa kanthong lan 2 kanthong dawa kebak kanggo awis, multiguna & kapasitas gedhe.
  • Tutup ndhuwur zippered, gampang mbukak lan cedhak.
  • Ukuran: 7.48 "(L) x 1.22" (W) x 4.02"(H)
  • Tiba ing 10-14 dina!

FREE SHIPPING WORLDWIDE !!

 

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items