Logo Angkatan Tentara Anyar BTS

**Ora Rampung ING STORES **
ana $ 139.98 Saiki $ 64.99
** 50% GAMPIRAN ALIRAN GRATIS
Boots FUR FUR Kulit sing dicithak khusus

 

  • Eksternal nampilake cetakan faux suede lembut sing ramah kanthi konstruksi driji bunder.
  • Outsole karet sing berkualitas tinggi kanggo daya tarikan lan ketahanan luar biasa.
  • Lapisan batin nduweni padding salah sing digawe saka katun 80% lan poliester 20% supaya sikilmu tetep anget.
  • Digawe kanthi standar sing ramah, bebas angkara ora ana produk kewan sing digunakake ing pambangunan boots iki.
  • Kanggo ngilangake rereget nggunakake kain alus sing lembab lan garing sewengi. Aja nggunakake bahan cucuk kasar sing bisa ngrusak cetak kasebut.
  • Tiba ing 10-14 Dina

FREE SHIPPING WORLDWIDE !!

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items