SNEAKERS BTS BT21

 

 ** Ora Rampung ing Stor **

  • 14.25 Oz. Dirancang kanggo wanita fashion, gaya lan pribadi.
  • Digawe saka kain bolong elastis & kerapatan tinggi, bisa dihirup lan santai santai.
  • Nutup lemantun renda papat kanthi gampang lan gampang.
  • MD tunggal, tahan goyang, non-slip, entheng & awet, gampang dibersihake.
  • EVA insole, anti panas, anti kelembapan, anti karat, nganggo alus lan nyaman.
  • Cocog minangka sepatu lari & kasual, stabilitas lan kacepetan.
  • FREE Shipping Worldwide
  • Tiba ing 10-14 dina!

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items