PENTING PENTING MINI ALBUM 5 PENTING APA APIK? - Pilihan Versi

** Ora Dhewe ing STORES LAIN **
Rong puluh Choice Versi MinB ALBUM 5TH + Poster (Pelacak No.)

 

Anyar & Segel

Kabeh Isi Asli kalebu ing Paket

Tanggal rilis: 10 april 2018

1. A lan B ver. Setel

2. Photobook

3. Kertu foto

4. Fotret Gores

5. Buku Lirik

6. Mbusak Kertu

7. Stiker

Dikirim saka Toko ing S.Korea & We Offer FREE Pengiriman Sedunia !!

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items