BTS MAP OF SOUL: PERSONA Album + Gratis poster sing diliputi

Brand NewSakedap! Ora dibuka! 
100% Resmi / Bener !!!
Dikirim saka S.Korea !!
 
* Iki item Pre-Order. (Rtanggal sewidak: April 12, 2019)
Bakal dikirim sawise 13 April.
* Album kasebut nyumbang kanggo denah Hanteo, Gaon lan Music Bank.
Paket kalebu:
  • CD
  • Photobook (Random Version / 76p / 150 x 210mm)
  • Mini Book "花樣 年華 THE CATETAN" (Versi Acak / 20p)
  • Photocard (Random Version / Random 1 saka 28)
  • KTP (Random)
  • Film Foto
  • Busak Foto Potret (※ PLEET FOTO CLEAR bakal dikirim kanthi acak kanggo tuku sapisanan / kuantitas terbatas ※)
  • Poster Lipat (Acak 1 Saka 4/1 Mung Pencet)
  • FREE Pengiriman Warga ..

* Elinga: Kabeh barang kasebut ditutup Seal lan Anyar !!

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items