BIGBANG - GAMPANG ALBUM FULL (CD + Buklet + Photocard)

** Ora Dhewe ing STORES LAIN **
BIGBANG - GAMPANG ALBUM FULL (CD + Buklet + Photocard).

 

Anyar & Segel

Kabeh Isi Asli kalebu ing Paket.

Isi.

BIGBANG - GAMPANG ALBUM FULL (CD + Buklet + Photocard + Tiket + Poster + Frame)

paket:

1 CD
1 Frame (acak)
1 Buklet (96p / acak)
1 Kertu foto (acak)
1 Tiket teka-teki (acak)
1 Poster (Opsional)

TOKO KELUARGA HNATEO: Jumlah sing sampeyan tuku bakal dietung ing grafik HANTEO lan GAON.

Dhaptar track

DISK (CD) 1.

01. 모르겠다

02. TARI ING PANJANG

03. GRILFRIEND

04. 우리 사랑 하지 말아요

05. LOSER

06. BAE BAE

07. INGKANG BANDUNG

08. 맨 정신

09. YEN SAMPEYAN

10. (GD & T.OP)

11. KITA KITA 2 PIHAK

Dikirim saka Toko ing S.Korea & We Offer FREE Pengiriman Sedunia !!

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items