Kothak Hadiah Anyar DYNAMITE

 

** Ora Dhewe ing STORES LAIN **

Kothak dinamit ukuran 32 * 25 * 5 cm - Kabeh merchant paling laris BTS Dynamite ing sak kothak.

Kothak kalebu barang ing ngisor iki:

Topi bisbol
Tas kanthil

Kertu Lomo (32 pcs / set + 5 klip + 1 utas)
Gendera gantung (kertu / set 8 pcs + 1 utas) Kertu foto
dandanan cermin
(16 pcs / set)
bros
Rose Card LOMO (54 Pcs / set)
Stiker Kertu Kristal (10 Pcs / Set)
Anggota Keychain
Anggota Stand
Kain Kaca
Panyekel Airbag Ponsel
Poster Anggota (4 foto)
Total 14 item ( Holder Key, Holder, Poster saka anggota lan 11 barang liyane kalebu klompok).

Entuk kabeh iki kanthi rega diskon lan FREE Pengiriman ing saindenging !! Simpenan winates kasedhiya ..

 Sampeyan pantes kothak iki, 1-2 item ekstra bisa uga dikirim kanthi acak.

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items