BTS MAP saka Lightstick Edisi Khusus Eduk

** ING ING SAIKI ING KITA BISA **

ana $ 115.99 Saiki $ 78.99
** 45% ** OFF Kanggo Wektu Terbatas banget **

  • Edisi Khusus Stick Khusus Stick BTS [MAP OF SOUL]
  • Mode LED: Terus> Slow> Cepet> Lampu kilat> Dimming
  • Ukuran item: 95.2 * 95.2 * 226.9
  • Kalebet Tali, DUST Bag, Warranty lan 7 fotokopi
  • Dirancang kanggo Fans BTS, apik gayane lan pribadi.
  • Lampu voltase dhuwur, Cocog kanggo konser.
  • Tampilake tresnane menyang BTS karo Peta Anyar sing apik kanggo Lightstick.
  • FREE Sak ndonya Pangiriman.
  • Klik "Tuku saiki" lan njaluk sampeyan!
  • Tiba ing 10 - 15 Dina !!

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items