Kothak Kaget BTS "DYNAMITE"

** Ora Dhewe ing STORES LAIN **

Kothak kalebu barang ing ngisor iki:

  • Ukuran karton 320 * 260 * 50mm
  • Kantong 1 pcs
  • Topi bisbol 1 pcs
  • Kertu lomo 1 kothak (30 lembar)
  • Spanduk 1 pcs
  • Poster pribadi 1 set (4 lembar)
  • Gantungan kunci 1 pcs
  • Sing duwe plastik 1 pcs
  • Lencana 1 set (2 lembar)
  • Tandha 1 bungkus

Entuk kabeh iki kanthi rega diskon lan FREE Pengiriman ing saindenging !! Simpenan winates kasedhiya ..

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items