Topeng New Bulletproof BTS

* Ora BISA ING KELUAR **

Topeng pelindung Pm2.5 kanthi panyaring 1 pc

fitur:

  • Terus pasuryan sampeyan resik lan resik, nglindhungi pasuryan sampeyan saka bledug utawa partikel saka lingkungane.
  • Desain sing sederhana lan tampilan sing apik banget.
  • Wisuh lan Daur-ulang.
  • Napas sing sithik.
  • Ukuran sing cocog kanggo kabeh jinis wong.
  • Unisex kanggo lanang lan wadon
  • Bahan: katun + karbon diaktifake
  • Kualitas paling apik BTS Topeng
  • Kasedhiya Kanggo Wektu LIMITED, Dadi Ayo Sampeyan HARI ING!
  • 100% Dijamin Kualitas Dijamin Kanthi Cepet & Aman
  • Pilih gaya, Size, Lan Werna (Yen ditrapake)
  • Banjur Klik ing Tuku SAIKI! Button.
  • FREE Shipping Worldwide!

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items