Kothak Kejutan BT21

Watch Video Paling ngisor ing ngisor iki:

** Ora Dhewe ing STORES LAIN **

Ukuran kothak 300 * 214 * 50mm

ngandhut:

  • Tas pensil 1 pcs
  • Dolanan plush 12 cm 1 pcs
  • Wulu band 1 pcs
  • Keychain cute 1 pcs
  • Badge 1 set
  • Log Keychain 1 pcs
  • Sing nduwe telpon 1 pc
  • Notebook 1 pcs
  • Ngisi kabel protektor 1 pcs
  • Ring 1 pcs
  • Kalung comel 1pcs
  • Topeng katun 1pcs
  • Pelekat stok 2pcs
  • Sing nduwèni kertu 1 pcs
  • Lanyard 1 pcs
  • Telinga Telpon 1 pcs

Entuk kabeh iki kanthi rega diskon lan FREE Pengiriman ing saindenging !! Simpenan winates kasedhiya ..

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items