BLACKPINK Tas ransel Anyar

** Ora Rampung ing Stor **

  • Nampilake tali bahu sing apik, Bahan kanvas Polyester kanthi penyesuaian ukuran dinamis kanggo pas karo Pinggir Silt.
  • Panel mburi empuk kanthi nganggo bolong bolong sing alus, Tangan Burung Arcuate, Handle lan Back Back.
  • Kompartemen njero ruangan, Interlayer Komputer, Kanthong Telepon Seluler, Kantong Zipper Dalaman, Kantong Slot Dalam.
  • Kapasitas: Bisa pas menyang IPAD lan Laptop
  • Werna bisa uga beda sithik amarga efek cahya lan monitor setelan.
  • Tiba ing 10-14 dina
  • Banjur Klik ing Tuku SAIKI! Button.
  • FREE Pengiriman Sedunia !!

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items