PETA Jiwa ON: E Kotak Hadiah Misteri

 

** Ora Dhewe ing STORES LAIN **

 PETA Jiwa ON: E Kotak Hadiah Misteri

Ukuran 32 * 25 * 5 CM

ngandhut:

Topeng
Baseball Cap
Pundhak Bags
Sepasang Sarung Tangan
Kertu LOMO (20 Pcs Card / Set + 10 Clips + 1 Twine)
Cermin Cermin
Kertu foto (7 Pcs / Set)Paket Kertu Foto sing Cantik (8 Pcs / Set)

bros
Stiker Kertu Kristal (10 Pcs / Set)
Kain Kacamata
Poster Anggota (2 Pcs Anggota + 2 Pcs Grup)

(Kain Kacamata, Bros, Mirror Makeup, 2 Pcs Poster yaiku Anggota - Barang liyane yaiku Kelompok)

Entuk kabeh iki kanthi rega diskon lan FREE Pengiriman ing saindenging !! Simpenan winates kasedhiya ..

Sampeyan pantes kothak iki, 1-2 item ekstra bisa uga dikirim kanthi acak.

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items