BTS SOUL 7 Kalung jantung Ukir

BTS SOUL 7 Kalung jantung Ukir

Kalung chain sing diukir kanthi liontin sing digawe kanthi salaka sing apik iki ndadekake aksesoris sing cocog kanggo sapa wae sing tresna karo perhiasan minimalis lan canggih. Goleki siji kanggo koleksi perhiasan dhewe, utawa tuku minangka hadiah kanthi ati kanggo wong sing dikasihi.

• Perak sterling (AG-925) liontin lan chain kanthi lapisan
• liontin, chain, lan lapisan bebas nikel
• Ukuran liontin: 0.69 '' x 0.79 '' (17.6 x 20 mm)
• Ketebalan liontin: 0.02 '' (0.6 mm)
• Pendant disambungake menyang chain kanthi ring lompat mbukak
• Penutup cling spring

Pandhuan ukuran

  18 "
Dawane liontin (inci) ¾
Ambane amba (inci) ¾
Dawane rantai (inci) 18

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items