Boker J-Hope Choker

Apa sampeyan pengin nganggo kalung choker sing padha karo J-HOPE? Aja ndelok maneh .. kita nggawa kalung choker apik tenan iki sing disandhang dening idham dhewe.

Gaya kasebut minangka gaya Punk sing digawe saka Zinc Alloy Metal kanthi ukuran 2.0 * 1.2CM

nandur modal ing gaya KPOP sampeyan dina iki. Klik tombol ing ngisor iki!

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items