Topeng Reaktif Swara BTS

** Ora Dhewe ing APA LAIN STORES **

Adat digawe dening TheKdom!

Kita nggawe 100 Topeng LED BTS Swara Reaktif iki, Pesenan Saiki kanggo ngilangi !!! Topeng bakal dikirim saka gudang ing AS. Sawise 100 Pesenan Ngedol Topeng bakal ditutup, HURRY! Pesenan Dina iki kanggo njaluk FREE Shipping!

  • Ngadheg saka wong akeh lan sok dong mirsani BTS ing Konser.
  • Produk mbutuhake 2 * Baterai AAA bisa digunakake. (Ora klebu)
  • Bisa nganggo bass Songs BTS.
  • Mbusak lan sumunar logo BTS.
  • Topeng Kualitas Tinggi kanggo Konser lan panggunaan pesta saben dina.
  • FREE Pengiriman Sedunia!

 


    Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

    Njaluk ing Google Play

    Related Items