Rancang Pendhaptar Silhouette

Rancang sampeyan duwe KPOP Pendet siluet!! Kita bakal Dadekna & Kapal kanggo sampeyan ...

Foto bisa njupuk wayahe sing ora ana ing salawas-lawase lan Kalung Foto Ukir Silhouette Silver Engraved Perak sampeyan bisa nganggo foto saben dina. Pribadhi pesona siluet sampeyan kanthi foto sing apik ing Bias sampeyan. Sampeyan uga bisa nganggit tembung apa wae sing pengin diungkapake ing mburi loket.

Pendant jantung kanthi ukiran foto kita dilengkapi rantai tali perak 18-20 inci. Sampeyan bakal duwe potongan siji-saka-kaya-digawe, sing digawe kanthi katresnan supaya bisa ngormati ing salawas-lawase.

 

  • Priksa manawa sampeyan ngunggah gambar kualitas dhuwur sing nuduhake gambar awak lengkap yen sampeyan pengin pesona awak lengkap.
  • Yen awak lengkap ora ditampilake, kita bakal nggawe pesona pasuryan.
  • Sembarang gambar Kpop bisa dipersonalisasi.
  • * Kanggo pratinjau siluet sing apik, sampeyan kudu ngunggah gambar PNG kanthi latar transparan. 

Kabar sing umum

  •  Duwe sumunar sing luar biasa sing bakal sampeyan tresnani saben-saben sampeyan ndeleng.
  • Pesona yaiku 3 / 4in (20mm), kanthi rantai curb 18in (48cm) lan sambungan 2in (5cm).
  • Mesthi wae kabeh perhiasan iku nikel lan ora gratis lan ora menehi reaksi alergi.
  • Kanggo versi perak sterling, pesona & rantai yaiku perak 925 sterling padhet.

Informasi Shipping

  • Sampeyan bakal nampa pesenan sawise 5-8 dina kerja.
  • Kita nawakake FREE Shipping Worldwide
  • Produk wis rampung ing EU utawa AS gumantung lokasi lan kasedhiyan sampeyan.

 

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items