Rancang Watch Kualitas dhewe

Rancang sampeyan duwe KPOP Watch!! Kita bakal Dadekna & Kapal kanggo sampeyan ...

Kaget karo wong sing dikasihi kanthi jam tangan foto sing khusus sing cocog karo pribadine. Gambar desain langsung dicithak menyang jero permukaan jam tangan. Sawise sampeyan nggawe pesenan, sampeyan bakal bisa pratinjau cara ditampilake ing jam tangan. Elinga gambar resolusi dhuwur bakal luwih apik tinimbang pratinjau. 

Jam potret kita ditampilake ing kasus ireng lan salaka lan tali kulit coklat utawa ireng. Sampeyan uga bisa ngetrapake tembung apa wae sing pengin diweruhi ing mburi jam tangan. 

Jam nonton khusus kanggo nggawe hadiah apik lan ora bakal ana gaya. Tuku dina iki!

Kabar sing umum

  • Jam tangan sing apik banget kanthi kasus ireng utawa salaka kanthi gaya (diameteripun 1.5in / 38mm).
  • Gerakan Kuarsa Jepang sing bakal suwe banget.
  • 316L bali baja tahan karat sing tahan karat lan ora bakal menehi reaksi alergi.
  • Tali kulit ireng lan Braun PU (0.7in / 18mm).

Informasi Shipping

  • Sampeyan bakal nampa pesenan sawise 5-8 dina kerja.
  • Kita nawakake FREE Shipping Worldwide
  • Produk wis rampung ing EU utawa AS gumantung lokasi lan kasedhiyan sampeyan.

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items