Rancang Pendhaptar Oval Pendhita

Rancang sampeyan duwe KPOP Kalung !! Kita bakal dadekna & Kapal kanggo sampeyan ...

Poto njupuk wayahe sing ora ana ing salawas-lawase lan Kalung Photo Ukir Ukuran Oval Ukur Perak, sampeyan bisa nganggo foto saben dina. Pribadhi pesona oval kanthi foto sing apik saka memori sing paling disenengi. Sampeyan uga bisa nganggit tembung apa wae sing pengin diungkapake ing mburi loket.

Foto foto sing diwenehi ukiran oval dilengkapi chain chain curb perak 18-20 inci. Kalung Foto Oval Terukir nggawe hadiah sing sampurna kanthi sentimen.

Informasi Umum

Kabar sing umum

  •  Duwe sumunar sing luar biasa sing bakal sampeyan tresnani saben-saben sampeyan ndeleng.
  • Pesona yaiku 3 / 4in (20mm), kanthi rantai curb 18in (48cm) lan sambungan 2in (5cm).
  • Mesthi wae kabeh perhiasan iku nikel lan ora gratis lan ora menehi reaksi alergi.
  • Kanggo versi perak sterling, pesona & rantai yaiku perak 925 sterling padhet.

Informasi Shipping

  • Sampeyan bakal nampa pesenan sawise 5-8 dina kerja.
  • Kita nawakake FREE Shipping Worldwide
  • Produk wis rampung ing EU utawa AS gumantung lokasi lan kasedhiyan sampeyan.

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items