MONSTA X Anggota Hoodie

Ora ditemokake ing Toko

    • 11.3 Oz. 80% katun, 20% poliester, super alus.
    • Kaos dipotong klasik khusus kanggo pria, nyaman lan apik.
    • Fitur sing diarani kanthong lengan, hem pinggul sing misuwur lan pinggir kantong kangaroo.
    • Ketuk lan pundhak sing kepepet kanggo kenyamanan lan gaya.
    • FREE Pengiriman Sedunia Saiki!
    • Tabel ukuran ing ngisor iki:

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items