Gaun Mini Bood Hoodie

** Ora Dhewe ing STORES LAIN **

Koleksi: 100% polyester, kanggo Wanita.            Wektu Produksi: 5-7 dina

    • 19.47 Oz. 100% Polyester.
    • Pencetakan pewarna-sublimasi, Hoodie cetak kabeh khusus kanggo wanita.
    • Saben panel dipotong lan dijahit bebarengan kanggo mesthekake grafis sing sampurna.
    • Nampilake tudung drawstring, lengen dawa, kanthong kangaroo ngarep, kantong lengan elastis.
    • Lapisan celana busana nganggo lapisan bulu nyedhiyakake raos sing luwih anget lan nyaman.
    • Sandhangan sintetik: 100% Polyester.
    • Ukuran: XS, S, M, L, XL, XXL. Hitungake ukuran saka diagram pangukuran ing ngisor iki.
    • FREE Nyambungake Worldwide

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items