BTS Tresno Sendhiri Lencana

** Ora Rampung ing Stor **

  • Bahan Logam, Broch Pin Pin baja aluminium
  • 8 different Trendy BTS Broaches, Stainless Safety Bottom, waterproof, surface with protective film.
  • Diameter: 5.8cm
  • Tekan 25-60 dina!

 

 

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items