MONSTA X Spinner

ana $ 29.98 Saiki $ 14.99
** 50% GAMPIRAN ALIRAN GRATIS

  • Bahan: plastik plastik.
  • Bantalan: Siji bantalan perangan baja kanthi tliti dhuwur + Telung 608 bantalan njaba.
  • Ukuran: 2.76 "x 0.71"
  • Bobot: 2.86 Oz.
  • Tip Desainer: Kanggo njamin print kualitas paling dhuwur, priksa manawa ukuran gambar sing diunggah produk sing disaranake ing piksel (W x H): 118 x 118 utawa luwih.

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items