Hoodies Desain Anyar EXO

** Ora Dhewe ing STORES LAIN **
  • 19.47 Oz. 50% Polyester. 50% Katun
  • Pencetakan pewarna-sublimasi, Hoodie cetak khusus kabeh.
  • Saben panel dipotong lan dijahit bebarengan kanggo mesthekake grafis sing sampurna.
  • Nampilake tudung drawstring, lengen dawa, lengan kantong elastis.
  • Lapisan celana busana nganggo lapisan bulu nyedhiyakake raos sing luwih anget lan nyaman.
  • Ukuran: S, M, L, XL, XXL. Hitungake ukuran saka diagram pangukuran ing ngisor iki.
  • FREE Nyambungake Worldwide
  • CATETAN: Kanggo entuk warna lan desain sing paling disenengi, Mung pilih warna saka penurunan ing ndhuwur lan gambar sing relevan bakal katon.

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items