EXO Kabeh Anggota Detil Rampungan

** Ora Dhewe ing STORES LAIN **

  • EXO Backpack, nampilake tali bahu akur, Polisi kanvas Polyester kanthi ukuran ukuran dinamis kanggo cocog karo Silt Pocket.
  • Panel mburi kanthi empuk kanthi kain bolong sing alus, Tangan Pupuk Acurate, Ngalahake Lembut lan Mbalik.
  • Kompartemen njero ruangan, Interlayer Komputer, Kanthong Telepon Seluler, Kantong Zipper Dalaman, Kantong Slot Dalam.
  • Tiba ing 10-14 dina!
  • FREE Pengiriman Worldwide

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items