Sapuan Sweatshirt Strip BTS GOT7 EXO

** Ora Dhewe ing STORES LAIN **

Jinis: 50% Katun / 50% Polyester-Preshrunk, Celana lengan panjang panjang.

  • 26.28 Oz. 50% katun / 50% poliester-preshrunk, kanggo kenyamanan sing adhem.
  • Ganda kalung tanpa garis lancar 2cm - bakal tetep wujud.
  • Ketuk lan pundhak sing kepepet kanggo kenyamanan lan gaya.
  • Lengan lengan lan ngisor didandani pindho kanggo kekuatan lan daya tahan.
  • Separuh-giliran kanggo ngrampungake kanthi rapi.
  • FREE Pengiriman Sedunia !!
  • Tiba ing 10 - 14 Dina ..
  • Ukuran Carta Gandheng.

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items