Tawaran Diskon 15% kanggo Kabeh Produk wiwit 19-28 Desember 2019


Aja nganti kliwat Penjualan Khusus Natal kanggo kabeh Pecinta KPop !! Nalika Taun Anyar diwiwiti sawetara dina, nuduhake tresnamu marang wong sing dikasihi.

Rasakake diskon utama lan penawaran eksklusif ing akeh klompok KPOP saka BTS, EXO, BIGBANG, TERBAIK, BAP, SEVENTEEN, GOT7 lan liya-liyane .. Dadi sing pertama ngerti babagan Penjualan Khusus Natal, lan entuk tawaran eksklusif, ing TheKdom ing Facebook , Twitter lan Instagram utawa ndhaptar kanggo newsletter email.

 

Kode Kupon: KDOM15%