Kothak Kargo Wisata Wisata BTS

** Ora Dhewe ing STORES LAIN **

Ukuran kothak amba: 36 * 26 * 4cm

Padha kalebu:

Tali deco * 1 lembar

Gelang: biru * 1pc pink * 1pc

Kertu foto mini 1 set (ing 8 * pc)

Potret gambar * 1 potongan

Keychain * 1 potong

Setel stiker * 1 bungkus

Lencana pribadi * 1pc

Bisa khas 1 set (ing 3 * pc)

Dhukungan plastik * 1pc

Film foto 1 set (nang * 2pc)

Poster (ing jero 8pc)

Poto premium * 1pc

Ukuran kothak cilik: 21.5 * 14.5 * 4cm

Padha kalebu:

Gelang: biru * 1pc pink * 1pc

Kertu foto mini 1 set (ing 8 * pc)

Keychain * 1 potong

Label * 1 Paket

Lencana pribadi * 1pc

Bisa khas 1 set (ing 3 * pc)

Dhukungan plastik * 1pc

Kita bakal nambah hadiah hadiah liyane kanthi saben kothak sing dituku !!

Entuk kabeh iki kanthi rega diskon lan FREE Pengiriman ing saindenging !! Simpenan winates kasedhiya ..

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items