T-SHIRT BTS V BLACK SWAN FOR remaja

T-SHIRT BTS V BLACK SWAN UNTUK Bocah-bocah

Kaos T-Shirt Pemuda Fine Jersey

Tipe: Kapas Ringspun Gabungan 100%, kanggo Pemuda Wektu Produksi: 2 Dina Pengiriman Bisnis: 15-20 Dina Bisnis


  • 5.01 Oz. 100% katun sing disikat, nyedhiyakake lemes lan kenyamanan.
  • Heather grey yaiku 90/10 ringspun / polyester. Utas katun 100% ing warna putih.
  • 3/4 "hem lan lengen ngisor rong jarum rampung. 3/4" kerah seamed.
  • Lapisan sisih. Pintu bahu bahu loro kanggo kenyamanan lan gaya.
  • Ukara: 8,10,12. Mangga ukurane ukuran saka grafik pangukuran ing ngisor iki.
  • Wisuh mesin: kadhemen (maksimal 30 ℃ utawa 86 ℉); Non-klorin; Wesi ing kurang panas; Ing iyub-iyub.
  • FREE Shipping Worldwide!

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items