T-SHIRT BTS V BLACK SWAN

T-SHIRT BTS V BLACK SWAN

T-Shirt Kemeja Lengan Wanita Wanita

T-Shirt Kemeja Lengan Wanita Wanita (Cetak Sisih Satu

  • 5.01 Oz. 100% katun sing disikat, nyedhiyakake lemes lan kenyamanan.
  • Heather grey yaiku 90/10 ringspun / polyester. Utas katun 100% ing warna putih.
  • 7/8 "hem lan lengen ngisor rong jarum rampung. 3/4" kerah seamed.
  • Lapisan sisih. Pintu bahu bahu loro kanggo kenyamanan lan gaya.
  • Ukuran: S, M, L, XL, 2XL. Mangga ukurane ukuran saka grafik pangukuran ing ngisor iki.
  • Wisuh mesin: kadhemen (maksimal 30 ℃ utawa 86 ℉); Non-klorin; Wesi ing kurang panas; Ing iyub-iyub.
  • FREE Shipping Worldwide!

Download APLIKASI MUKA APP MUNGGU ING!

Njaluk ing Google Play

Related Items